Ryglidelser

Der findes mange årsager til rygsmerter. Hos de fleste patienter er rygsmerterne ufarlige, kortvarige og forbigående, uagtet at de kan være meget smertefulde. Størstedelen af disse rygsmerter kategoriseres som uspecifikke rygsmerter. Hos yngre mennesker er der oftest ingen slidændringer i ryggen, og selv når der findes slidændringer i ryggen hos en ældre rygsmertepatient så er det ikke altid, at det har noget med smerterne af gøre. De fleste af disse patienter kan hjælpes rigtig godt med kiropraktisk behandling og forebyggende vejledning i træning.

Konkrete ryglidelser

Der findes imidlertid en række mere konkrete ryglidelser (rygsygdomme), der har nogle særlige kendetegn og, som langt hen ad vejen kan forklare patientens rygsmerter. Der findes mange af disse ryglidelser, og vi har valgt at fremhæve nogle af dem som vi fra tid til anden diagnosticerer og/eller behandler i vores klinik i Aarhus. Du kan læse mere om disse på vores website via nedenstående link.

Har du brug for hjælp?

Hvis du tænker, at du måske har en ryglidelse eller gerne vil undersøges med henblik på diagnose og eventuel behandling, så er du velkommen til at kontakte os på klinikken på 86181022 eller sendes en mail via vores kontaktside.

Relaterede artikler

Kiropraktor i Aarhus
1 ud af 5 tør ikke gå til kiropraktor

Du skal ikke være nervøs,
når det siger knæk!

Copyright ® Nortvig & Uhrenholt - Kiropraktor i Aarhus