Om klinikken

Din sundhed og livskvalitet er målet med vores behandling – derfor er vores behandlingsforløb individuelt tilpasset til netop dit problem. Forud for et behandlingsforløb vil vi altid sørge for, at du er informeret om forventningerne til og målet med behandlingen. Klinikkens motto er ”Vi har tid til dig”, hvilket tager afsæt i vores professionelle tilgang til patienterne og at vi altid gør vores yderste for at skabe rammerne for et optimalt behandlingsforløb i vores klinik.

Klinikkens historie

Kiropraktorerne Hedvig Nortvig og Lars Uhrenholt har siden midt i 1990’erne efterstræbt at levere kiropraktisk behandling på et højt fagligt og videnskabeligt velfunderet niveau. Klinikken har i dag tre kiropraktorer, med Jeppe Rosenblad Laursen som senest ankomne kiropraktor. Vi er alle engagerede i vores kliniske arbejde og involverer os i det omfang det er relevant og hensigtsmæssigt, fx ved kommunikation med det øvrige sundhedsvæsen, kommune og forsikringsselskaber, eller ved henvisninger til yderligere udredning. Vi tilbyder tværfaglige behandlingsforløb med klinikkens fysiurgiske massører og eventuelt med eksterne samarbejdspartnere i det omfang det er nødvendigt.

Særlige kompetencer

Igennem årene har vi opbygget særlige kompetencer, især indenfor personskader i forbindelse med trafikulykker, fx piskesmæld (whiplash) og arbejdsskader, overbelastningsskader, diskusprolapser og sportsskader. I denne slags sager er det særdeles vigtigt med strukturerede forløb, løbende status og grundig journalføring hvilket er noget vi har særligt fokus på.

Relaterede artikler

Copyright ® Nortvig & Uhrenholt - Kiropraktor i Aarhus