Priser

Overenskomstlige priser

Klinikken er tilsluttet overenskomsten mellem Dansk Kiropraktor Forening og Den Offentlige Sygesikring der reguleres halvårligt og derfor ændres med tiden. Det betyder, at der hos os er tilskud til samtlige kiropraktiske behandlinger du modtager. Desuden er der tilskud til samtlige behandlinger fra Sygeforsikringen Danmark (grupperne 1, 2 og 5).

Sundhedsforsikringer

Endvidere kan der være dækning af dine behandlinger igennem virksomhedsordninger (din arbejdsplads dækker udgifterne), gennem dine private og/eller erhvervsmæssige forsikringer såvel som under særlige omstændigheder via det offentlige. Hvis du er dækket af din sundhedsforsikring er det vigtigt at du læser vores information om Sundhedsforsikringer og forsikringer.

Honorar

Honoraret for den enkelte behandling er afhængig af om det er første eller en opfølgende konsultation såvel som problemets karakter. Det betyder at honoraret for den kiropraktiske behandling ikke nødvendigvist er det samme for alle behandlinger. For yderligere oplysninger om overenskomst, de aktuelt gældende honorarer og oplysninger om tilskud kan du gå til Dansk Kiropraktor Forenings hjemmeside: www.danskkiropraktorforening.dk

Supplerende massage

Det er muligt at modtage supplerende fysiurgisk/fysioterapeutisk massage i klinikken, enten som led i det kiropraktiske behandlingsforløb (hvorved behandlingen er tilskudsberettiget) eller som en særskilt behandling uden samtidig kiropraktisk behandlingsforløb (hvorved behandlingen ikke er tilskudsberettiget). Priserne vil derfor variere afhængig af om du er i samtidig behandling hos en af klinikkens kiropraktorer.

Prisen for supplerende massage 30 minutter (uden tilskud): kr. 300,00.

Husk: medbring altid et håndklæde/lagen til din behandling hos massøren. Alternativt kan du låne et håndklæde i klinikken for kr. 25,00.

Udeblivelse/sen afbestilling

Ved udeblivelse fra kiropraktisk behandling opkræves et overenskomstligt gebyr på kr. 243,00 (okt. 2021 niveau).

Afbestilling af fysiurgisk massage skal ske senest dagen inden kl. 12. Ved for sen afbestilling eller udeblivelse fra supplerende massage opkræves et gebyr på kr. 243,00 (okt. 2021 niveau).

Kiropraktor i Aarhus
1 ud af 5 tør ikke gå til kiropraktor

Du skal ikke være nervøs,
når det siger knæk!

Copyright ® Nortvig & Uhrenholt - Kiropraktor i Aarhus