Online tidsbestilling

Klinikken tilbyder online tidsbestilling/booking via vores onlineportal. Kommer du i tvivl om noget undervejs eller ønsker du at foretage en telefonisk tidsbestilling, er du altid velkommen til at kontakte os på 8618 1022.

Gå til tidsbestilling

OBS: Hvis ikke du kan finde en tid der kan passe dig kan du ringe på 8618 1022 mhp. telefonisk booking. Vi har ofte en venteliste og sekretæren har flere muligheder.

Opret dig som bruger i systemet første gang

Før du kan bruge onlinefunktionen skal du oprette dig som bruger i systemet. Det er meget nemt og tager blot et kort øjeblik. Dit bruger ID er dit CPR-nummer, mens kodeordet er de sidste 4 cifre i dit CPR-nummer. Du kan altid ændre dit kodeord efterfølgende under menuen “Min Profil”.

Når du opretter en brugerprofil så er det meget vigtigt, at CPR-nummeret er korrekt udfyldt. Hvis du booker en tid til dit barn, skal det være barnets CPR-nummer og navn, og ikke dit eget.

Opret behandlingsaftale hos din kiropraktor

1. Log ind: Log ind i portalen ovenfor. Når du er logget ind skal du vælge “Opret aftale” i menuen.

2. Vælg behandler: Derefter vælges den ønskede kiropraktor for at få vist alle ledige tider for vedkommende.

3. Vælg type behandling: Du kan nu vælge hvilken konsultation/behandling du skal have (se mulighederne i rullemenuen). Der er forskellige honorarer forbundet med de forskellige konsultationstyper. Du kan læse mere om de overenskomstlige honorarer her.

  • Vælg “Konsultation ny patient” hvis du ikke tidligere har konsulteret en af kiropraktorerne hos Nortvig & Uhrenholt, eller hvis det er mere end 3 år siden din sidste behandling.
  • Vælg “Konsultation patient behandlet i klinikken de seneste 1-3 år” hvis det er mellem 1-3 år siden din sidste konsultation.
  • Vælg “Konsultation patient behandlet i klinikken seneste 12 mdr., herunder nyt problem” hvis det drejer sig om et nyt problem du kommer med ift. dit seneste behandlingsforløb hos os, eller hvis det er det et tilbagefald at et tidligere afsluttet behandlingsforløb af samme problem indenfor de seneste 12 mdr.
  • Vælg “Almindelig opfølgende konsultation”, hvis du ønsker en opfølgende konsultation/behandling i et igangværende behandlingsforløb. Dette er den ”almindelige” behandling for langt de fleste patienter.

OBS: Vær opmærksom på at forløb for diskusprolaps/nerverodspåvirkning i nakken og lænden, samt spinalstenose ikke kan bookes online da diagnosen stilles ved 1. konsultation. Opfølgende behandlinger i disse forløb kan dog bookes online, som almindelige opfølgende behandlinger.

4. Vælg tidspunkt: Nu skal du vælge det tidspunkt du ønsker. Før du bekræfter har du mulighed for at “Tilføj notat”. Her har du mulighed for at skrive en kort besked om hvad det drejer sig om hvis du ønsker det. Tryk på ”Færdig” for at bekræfte tidsbestillingen.

5. Bekræftelse på e-mail: Du skulle nu modtage en bekræftelse af din aftale på e-mail og sms og du vil modtage en påmindelses-sms på dagen inden den aftalte behandling.

6. Du kan altid logge ind på portalen og se dine aftaler i menuen under “Mine aftaler”

Vi glæder os til at se dig i klinikken 🙂

Gå til tidsbestilling

Copyright ® Nortvig & Uhrenholt - Kiropraktor i Aarhus