Pakkeforløb

Dansk Kiropraktorforening har overenskomst med det offentlige via Regionernes Lønnings- og Takstnævn (RLTN). I overenskomsten defineres blandt andet reglerne for honorering og tilskud til behandling hos din kiropraktor i Danmark. Som en del af aftalen findes en aftale om udvidede tilskud til patientens behandlingsudgifter for en række særlige behandlingsforløb. Disse kaldes under ét for pakkeforløb. Pakkeforløbene har eksisteret siden 2014, men har siden overenskomsten i 2017 sikret et langt større økonomisk tilskud fra det offentlige til patienten.

Konkrete pakkeforløb

Der findes på nuværende tidspunkt tre specifikke pakkeforløb; lumbalt rodtryk, cervikalt rodtryk og lumbal spinalstenose. De har hver især særlige regler for tilskud, afvikling af behandlingsforløbet og krav til status og korrespondance med din praktiserende læge. Du kan læse mere om de forskellige pakkeforløb via nedenstående links.

Har du brug for hjælp?

Hvis du tænker, at du måske kan være berettiget til et pakkeforløb er du velkommen til at kontakte os på klinikken på 86181022 eller sendes en mail via vores kontaktside. Kiropraktoren vil efter grundig undersøgelse stille en diagnose og herunder vurdere om der kan tilbydes et pakkeforløb.

Relaterede artikler

Kiropraktor i Aarhus
1 ud af 5 tør ikke gå til kiropraktor

Du skal ikke være nervøs,
når det siger knæk!

Copyright ® Nortvig & Uhrenholt - Kiropraktor i Aarhus