Kiropraktor i Aarhus

1 ud af 5 tør ikke gå til kiropraktor

Du skal ikke være nervøs,
når det siger knæk!

Du skal ikke være bange for at gå til kiropraktor. De færreste ved, at kiropraktoren har en længerevarende uddannelse fra et universitet (5-årig kandidatuddannelse efterfulgt af en 1-årig turnusuddannelse). Kiropraktorens uddannelse kan derfor sammenlignes med lægens universitetsuddannelse på 6 år samt 1½ års turnus. En fysioterapeut studerer 3½ år på en professionshøjskole.

Alligevel forbinder 1 ud af 5 adspurgte kiropraktik med noget negativt og er derfor “bange” for at gå til kiropraktor. De tror fejlagtigt, at behandlingen er meget voldsom, måske endda forbundet med smerte og især knæklydene under behandlingen har givet liv til flere myter.

Faktum er dog, at kiropraktorens behandling er målrettet og specifik, både blid og indfølende og bestemt når nødvendigt, men på alle tidspunkter en meget sikker behandling. Vi behandler for at fjerne smerter, ikke for at påføre den. De sagnomspundne “knæk”, betyder ikke at noget brækker, det er blot en lille gasboble som opstår og brister, når to ledflader hurtigt trækkes få millimeter fra hinanden og derefter finder tilbage til sin naturlige position igen. Det er ganske ufarligt, gør ikke ondt og er en naturlig del af ledmanipulation under den kiropraktiske behandling. Du kan være helt tryg hos os.