Gener og smerter i armene

Gener og smerter i armene er hyppige symptomer i vores klinik. Der er mange forskellige årsager til disse gener og smerter. Langt de fleste gange opleves symptomerne ”kun” i den ene side af kroppen. Det er altid vigtigt at vide om symptomerne har en specifik årsag, for eksempel en sportsskade. Ligeledes er det vigtigt at vide hvor længe generne har stået på og om der er tale om tilbagevendende symptomer. Alt dette er noget som din kiropraktor vil spørge ind til. Formålet hermed er at finde frem til årsagen og dermed hvordan problemet kan løses.

Årsager til gener og smerter i armene

Hvis der er tale om smerter i hele armen er det vigtigt at vurdere om smerterne skyldes et lokalt problem i armen. De kan for eksempel være en forstukket muskel, et forstuvet eller overbelastet led eller anden form for sygdom. Hvis der er mere diffuse gener, for eksempel føleforstyrrelser (parastæsier) i et afgrænset område af armen kan det skyldes udstråling fra nakken på grund af en diskusprolaps i nakken. Ved mere udbredt påvirkning af armen kan årsagen ligge i afklemning af større nerver eller blodkar i det thorakale outlet. Der findes mange andre mulige tilstande og sygdomme der kan give gener og smerter til armene. Meget ofte ser vi gener i armen der er henført fra overspændte muskler i skulderregionen. Uanset hvad er det meget vigtigt, at der foretages en grundig samtale og undersøgelse for at sikre en præcis diagnose.

Undersøgelse af gener og smerter i armene

Efter samtalen bliver der foretagen en relevant undersøgelse af din kiropraktor. Formålet er at vurdere hvad årsagen er til dine smerter og gener. Der kan være behov for en røntgenundersøgelse, hvilket din kiropraktor kan foretage. I nogle tilfælde henviser vi videre til en MR-skanning på sygehuset. Hvis der rejses mistanke om tilstande eller sygdomme der kræver lægelig vurdering og behandling så henviser vil straks til dette, ofte ledsaget af en telefonisk kontakt eller skrivelse.

Hvordan behandles gener og smerter i armene?

Behandlingen af gener og smerter i armene afhænger af den præcise årsag til symptomerne. Ved at fastslå en præcis diagnose kan en effektiv behandlingsplan iværksættes. Behandlingen er målrettet på at løse årsagen til smerterne og symptomerne frem for blot smertelindring.

Generelt kan smerter og gener til armene behandles med stor succes med kiropraktisk behandling.

Hvad skal jeg gøre?

Har du problemer med gener og smerter i armene er du velkommen til at kontakte os på vores klinik i Aarhus på telefon 8618100.

Relaterede artikler

Lone Hansen
Lone Hansen
17:24 03 Jul 23
Kan kun anbefale stedet. Meget dygtige behandlere og øvrige personale er altid venlige.
David K.
David K.
14:02 11 Apr 23
Kompetent behandling af Jakob. Jeg havde brug for en tid akut, og han blev ekstra for min skyld. Dét er god service
js_loader
Kiropraktor i Aarhus
1 ud af 5 tør ikke gå til kiropraktor

Du skal ikke være nervøs,
når det siger knæk!

Copyright ® Nortvig & Uhrenholt - Kiropraktor i Aarhus