Pakkeforløb – lumbal spinalstenose (lænderyggen)

Dansk Kiropraktorforenings overenskomst med det offentlige via Regionernes Lønnings- og Takstnævn (RLTN) har sikret forbedrede tilskudsmuligheder for behandling af lumbal spinalstenose hos din kiropraktor. Hvis du er berettiget til pakkeforløbet vil det kunne iværksættes helt automatisk via din kiropraktor. Du vil derved kunne opnå det øgede økonomiske tilskud til dine behandlingsudgifter med det samme. Der er ikke behov for henvisning fra din egen læge. De fleste sundhedsforsikringer dækker ligeledes helt eller delvist dine udgifter til behandlingen, hvilket dog afhænger af din præcise forsikringsordning.

Årsager til lumbal spinalstenose

Oftest skyldes lumbal spinalstenose udtalte slidændringer og eventuelt en gammel diskusprolaps i lænderyggen. Du kan læse mere herom på vores underside spinalstenose.

Hvad inkluderer pakkeforløbet lumbal spinalstenose?

Hvis det efter diagnostisk undersøgelse vurderes, at der er tale om lumbal spinalstenose i lænderyggen med symptomer i ryggen og til benene gennem maksimalt 1 år, så kan du være berettiget til pakkeforløbet. Forløbet omfatter således forundersøgelsen med henblik på diagnose og behandlingsplanlægning, 2 milepælsundersøgelser efter 4 og 12 uger, samt de nødvendige behandlinger i hele perioden. Pakkeforløbet strækker sig maksimalt 6 måneder fra opstart, hvor der i hele perioden et øget tilskud fra det offentlige til dine behandlingsudgifter.

Har du brug for hjælp?

Hvis du tænker, at du måske kan være berettiget til et lumbal spinalstenose pakkeforløb, så er du velkommen til at kontakte os på klinikken på 86181022 eller sendes en mail via vores kontaktside. Kiropraktoren vil efter grundig undersøgelse stille en diagnose og herunder vurdere om der kan tilbydes et sådant pakkeforløb.

Link

Du kan læse mere om pakkeforløbet på Dansk Kiropraktorforenings hjemmeside her.

Relaterede artikler

Kiropraktor i Aarhus
1 ud af 5 tør ikke gå til kiropraktor

Du skal ikke være nervøs,
når det siger knæk!

Copyright ® Nortvig & Uhrenholt - Kiropraktor i Aarhus