Resultatet af vores arbejde måles i livskvalitet

Kiropraktik er en sund holdning

Din sundhed og livskvalitet er målet med vores behandling – derfor er vores behandlingsforløb individuelt tilpasset til netop dit problem. Forud for et behandlingsforløb vil vi altid sørge for, at du er informeret om forventningerne til og målet med behandlingen.

Klinikkens historie

Kiropraktorerne Hedvig Nortvig og Lars Uhrenholt har siden midt i 1990’erne efterstræbt at levere kiropraktisk behandling på et højt fagligt og videnskabeligt velfunderet niveau. Vi er engagerede i vores kliniske arbejde og involverer os i det omfang det er relevant og hensigtsmæssigt, fx ved kommunikation med det øvrige sundhedsvæsen, kommune og forsikringsselskaber, eller ved henvisninger til yderligere udredning.

Særlige kompetencer

Igennem årene har vi opbygget særlige kompetencer, især indenfor personskader i forbindelse med trafikulykker, fx piskesmæld (whiplash) og arbejdsskader, overbelastningsskader, diskusprolapser og sportsskader. I denne slags sager er det særdeles vigtigt med strukturerede forløb, løbende status og grundig journalføring.

Kiropraktor

Hedvig Nortvig

Kiropraktor, ph.d., ICCSP, FEAC

Lars Uhrenholt

Fysiurgisk massør

Sine Bloch

RAB-godkendt massør

Peter Overgaard

Massør

Lærke Kvottrup Nielsen

Sekretær

Alice Gaarsdal

Kiropraktisk behandling
Højt udstyrsniveau

Fra gummihammer til digital røntgen

Copyright ® Nortvig Uhrenholt 2015 . Made in Aarhus by: 3fisk