Børn

Behovet for kiropraktisk behandling kan opstå i alle aldersgrupper. Det er sikkert velkendt for de fleste at kiropraktoren kan hjælpe en del af de spædbørn der lider af kolik. Lidt større børn kan imidlertid også få behov for kiropraktorens hjælp, særligt i disse tider, hvor selv de mindste risikerer at bruge lidt for lang tid foran tablets og spillekonsoller, hvilket ikke ligefrem er det kroppen er designet til. Når børnene bliver til ”unge mennesker” gennemgår de vækstperioder, der for nogles vedkommende kan være forholdsvis intense med store fysiske ændringer indenfor kort tid. Muskler, bindevæv, knogler og led påvirkes i varierende grad blandt de unge, hvilket kan give anledning til gener, der oftest kan behandles effektivt hos kiropraktoren.

Hvad siger forskningen om kolik?

Der forskes fortsat i kolik hos spædbørn. Det gælder også forskningsprojekter der belyser effekten af kiropraktisk behandling. Tidligere studier har funden en beskeden effekt af den kiropraktiske behandling. Behandlingen er imidlertid meget sikker og effekten ses oftest indenfor ganske får behandlinger.

Hvad siger forskningen om skolebørn?

Der er foretaget en lang række studier af skolebørn og deres lidelser i bevægeapparatet. Det har vist sig, at ryglidelser er hyppige hos skolebørn. Der er mange årsager dertil. Uanset hvad, så er det vigtigt at taget det alvorligt og allerhelst forebygge en tidlig debut af rygsmerter hos de unge mennesker.

Hvad er vores erfaring?

I klinikken har vi en meget enkel tilgang til børn og unge. Som udgangspunkt skal det ikke gøre ondt at vokse. Børn kan også få ondt i kroppen led og muskler. Det er i virkeligheden ret hyppigt at det sker, men heldigvis kommer børn og unge sig generelt hurtigt og ofte helt uden behandling. Nogle gange kan der imidlertid være behov for behandling og der er kiropraktoren klar til at hjælpe – både med at lokalisere problemet og løse det.

Kiropraktor i Aarhus
1 ud af 5 tør ikke gå til kiropraktor

Du skal ikke være nervøs,
når det siger knæk!

Copyright ® Nortvig Uhrenholt 2015 . Made in Aarhus by: 3fisk